FCUK YUO

möhö ni blev lurade vää?

Jobba jobba money money. För goa människor på den där postterminalen. Bekantade mig med söta Jessica idag, himmlans skojj tös! Tack till lilla dej och Becir för att timmarna gick en smula fortare! Nu kollar jag på What women want, lövie lövie! Gonna continue to do so, Pussinuss!

Fäääädig

Mammaa ja e fääädig kom å tooorrka!

Neee, vi e klara med våra tentor! Alla båda! :D Dom känns toppen och vi är hur nöjda som hellst. Nu är det bara oppositionen på prokektarbetet kvar på fredag = tradigt eftersom vi måste läsa andra grupper arbeten, men det är kul att få kritik på sitt eget. Nu sitter jag och läser integrationsbarometern 2005, det är kul och se vad allmänheten anser om immigranter, diskriminering och sådant. Det blev en lång dag idag, vilket ej var väntat. planerade att vara klara runt 12, vilket resulterade i 13.30.. sen var det en massa klydd med utskrifter och skrivare och mög, så runt 14.00 lämnade vi in tentorna i den gröna magiska boxen = ALLDELES för sent! Min lilling hade varit hemma ensam på tok för länge och mitt samvete fick stryk. Jag skall snart iväg på jobb, vilket betyder att jag bara kunnat vara hemma med plutten i 1,5 timmar innan det är dax att bege sig igen. Ångesten sköljer över mig, som tur är inträffar detta inte ofta. Han är en independent liten vovve, luckily.

Nu är det vovvsing-mys och sedan skutta till posten! Pussel och kräm!

no need for a title

Jag har ätit en (hel) honungsmelon. Jag har även köpt 4 filmer för 39 kr. I can do anything.

Godnatt and puss

Trendiiit

Nu skall jag visa vad jag har i min väska. Det är så sjukt inne och alla trendiga bloggare har minsann gjort så.

image243

I min totalt fejkade Diorväska har jag:

  • En honungsmelon
  • kontaktlim
  • rökelser
  • en fjärrkontroll
  • min deprimerade gurka
  • en vattenspruta
  • samt en mugg med mitt namn på.

vem bryr sig om andras väsk-innehåll.com


Mööööööhh

Hej bullen

Jag har ett problem, det är så att det verkar vara något fel med min gurka. Den har variut nedstämnd på sistone och inte velat vara med dom andra grönsakerna. Den bara ligger där inne i kylen. Vad skall jag göra?
Hoppas ni kan hjälpa mig.

Vänliga hälsningar, Britta

image242

snörvel

och host.

Jag har ny sympati för allergiker.


Paris Hilton som död staty?

scusa?

det finns underliga människor med underliga idéer.

ay ay ay

Sicken hektiskt dag. Mitt internet lade ner, precis när jag behövde min mail som mest inför tentan *neej* Fick kasta mig ner till biblioteket på skolan och försöka fixa saker å ting. skulle lånat en viktig bok med, men personen som hade den hade ej lämnat tillbax den i tid så ja fick gå ner å köpa den på akademibokhandeln för 500 spänn. This was a great day for everyone! Nu har ja boken och dokumentet från mailen iaf, och snart e det jobb. och med tanke på att det är fredag nu så blir de gotte ikväll! :D Jo för DET gillar man.
Har blivit förkyld (allergisk?) också.. men det är det väll ingen som dött av! (eller?..)

JA jag är fortfarande på jack-jakt, let me now om ni ser nått fint nånstans =)

kim ala nyvaken. kl 09.00 Fredag morgonen. beautiful disaster! jag ser vindögd ut under ögonlocket xD

image241

En droppe

image240
Genom att adoptera denna droppe och placera den på din egen hemsida/blogg visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla barn som lider i sin ensamhet.

Hej jag har en ren spegel

För Det har jag

nämen heeej

Idag har vi gjort de sista touch-ups på vårt projekt och lämnat in. skönt=JA. Imorgon skall jag börja på min tenta, då jag ej kunde hämta ut den förra förän imorgon så är det ingen mening att börja idag. Vill ju se vad jag har fått bra poäng på och vad jag behöver läsa mer om.

Skall steka panncakes nu *flina* I likey! Blir lite väl mkt sånt då och då...men äsch!



  • image236

     ... ...

    well well
  • moi in my glasses
  • moi and my top shop-top I likey!
  • favorit i repris; Jennie and myself

 


Men vafaan

Ska ALLA jackor som går att visa sig ute med vara slut i ALLA affärer och deras internetsidor? Varenda snygg jacka är sjukt slut. Slutsåld. Kommer aldrig igen. Jävla skit. Jag HAAAAAAAAAR ingen jacka. Hittar knappt någon jacka alls ute. jag menar alltså ingen alls knappt. Inkluderat fula med. Är det ute att ha på sig jacka eller?

falalalaa

image234
Detta foundation från Manhattan clearface är hur sjukt jevla gött som hellst. Asknepigt att applicera men känns lite som en hudcreme på, torrkar inte ut huden, lägger sig så neutralt och smälter in i hudens ton och ser inte smuligt och foundationigt ut. En fördel (och nackdel) är att det är jättelätt att tvätta bort (vliket blir en nackdel i regnigt väder och liknande). Men om man har lite puder över är det problemet löst.
Det bästa är att Manhattan Clearface är bra för hyn och motverkar orenheter och blemmor.

image235

Vichy från Norma Derm. Perfekta cremen för hyn, Ca 170 kr på apoteket. Tonar ner röda partier och är mkt effektiv mot blemmor och skit. =)


Idag får jag ut min hemtenta nr 1. Ska kicka aaaass på denna tentan! Hell yes! Är så trött på detta kassa misslyckande skolåret. Skall köpa hem ett fett paket med vindruvor och läsa läsa läsa.

puss

Busy day, busy week

Goodmorning my darlings and friends, idag skall man på projektmöte, inhandla ett par sunglasses, läsa till tenta, göra cappuccino och traska iväg till work.

Det är en perfekt dag idag när jag tänker efter!få nyttiga viktiga skolsaker gjorda som tar mig ETT osynligt steg närmare FN, titta på vackra saker på stan samt tjäna in ännu en slant till juni-budgeten!allt jag tycker om på en å samma dag!

CICCI FYLLER ÅR IDAG! GRATTIS ÄLSKLING-PLUTTAN! Ska hoppa upp till henne sen och bomba henne med presenter!!

Traska iväg till stan nu!

Pussen

Amäh Tjeena

 
Tini var trött som fan imorse klockan 7. Men de var ju inte jag, jag fick ju sova hela 3 timmar!


Den fantastiska toalettstolen. Det räckte att man höll handen över spolgrejjen ju... Kändes lagom magiskt. Ett bra påhitt för den extremt kliniska...


Tipsa tipsa tipsa! Totalt AP-god..så man nästan drunkar.


På tal om apor, om ni inte förstått det så är det en urangutang jag bor med, INTE en hund. (här sitter han så fint på min axel medan jag ligger vid datorn, väldresserad är han).


Jag har en hel hög med läsning ikväll! Mumma! Amerikanska ELLE, Ridsport och Ethnicity (gissa vilken som är för tentan..ni kan aldrig gissa!


Skall kränga vindruvor och glo på parlamentet med, 20.30 sharp!


Här sitter min urangutang i fönstret och filosoferar på min hög med skolböcker (antingen så indikerar han på att jag måste börja läsa snart, eller så menar han på att han sitter i vägen så jag inte kan ta böckerna. Jag tror stenhårt på sistnämnda)

image233

Pöss

4 Tecken på att jag är en nörd.

- Jag tyckte det var sjukligt kul att man kunde spola på toan på gallerian genom att bara hålla handen över spolknappen, och gjorde det om och om igen..

- Jag håller i mig hårt när bussen svänger.

- Jag springer bort och väger frukt och grönt på  vågen i affären när jag handlar, för att se exakt hur mkt de kommer kosta.

- Jag köper alltid gamla filmer på DvD-rea (i stor stor förtjusning).



Möhöhöhö

bilder


    
   
   

Tüstnad när jag skall suuuva

Hej svej and all that.
Nu har Martini blivit hämtad igen, efter den tredje passnings-dagen. Det har varit en underlig natt då jag somnade nåt med 4 inatt och skulle upp 7. Ett gäng med bråkandes killar underhöll mig mellan 2 och 4 på parkbänkarna precis utanför fönstret. Till sist fick jag somna med mp3:n i öronen för att slippa höra deras kackel. Rönnen skall vara ett studentboende, men det verkar bara vara jag som studerar och arbetar och gör saker med mitt liv i hela byggnaden. Jag tror att alla andra fejkar sina studieintyg. Kanske köper dom svart på Möllan...

image214


Såhääär arg blir jag när jag inte får mina femtioelva timmars sömn!

åsså puss!

dagens must-do's

Idag skall jag:
- Läsa en massa till tentan
- Städa (jag borde hyra in någon som gått "röj-en-mina" kursen på FN förbundet, det är väl de kriterierna som krävs för att städa upp i mitt hem).
- Gnälla över tentaångesten som jag skapat själv genom att inte plugga lite lagom varje dag utan pusha fram allt tills minuten innan.
- Köpa schampo ---> ducha.
- Träffa jennie och må dåligt över att jag måste bli av med pengar på stan.
- Kanske må lite bättre efteråt när jag äger en jacka (ja, jag äger ingen alls för tillfället!) och en sjal (äger ingen sådan heller för den delen) och har införkaffat persiko-yoghurt godisar.
- Sen kommer ja förmodligen må dåligt över att jag ätit persiko yoghurtgodisarna, vilket kommer gå över imorron när jag motionerat bort ångesten.

(Sen kommer jag säkert även vinna en stor summa pengar, bli kär i någon och få veta att jag fått A+ på alla mina tentor).

Puss!


Måste vi fira Fantasi-Jesus?

Kom och tänka på kristi himmelsfärd och liknande totalt ointressanta helgdagar. Varför ska folk få ledig från skolan bara för att nån snubbe som ingen vet fanns eller ej, åkte upp till himmlen? (Hör själv hur de låter...).
Ja, alla skolbarn blir ju självklart superglada över ledigt och arbetandes folk blir väl muntra över mera OB etcetera. men bara idéen om att vi skall vara lediga för att nån fantasi-kille flyger till himmlen...
När jag väl är inne på det spåret så tycker jag att det är lika sjukt att vi ger varandra presenter när samma fantasi-kille föddes för femtioelva tusen år sedan. Känns lika dumt som att fira att pippi långstrump föddes..
Bara för att vi har gjort det hela livet så känns det självklart och att jämföra med Pippi låter helt gaalet, men tänk, om vi hade firat Spiderman som tradition enda sedan vi föddes, då hade ju det varit hur uppenbart normalt som hellst. Handlar ju bara om tradition, som ingen ifrågasätter. För mig innebär julen att ha det mysigt med nära och kära, äta god mat, baka tillsammans, pynta tillsammans, kolla på kalle anka och ge varandra presenter som uppskattning- inte en enda tanke skänker jag till Fantasi-Jesus.
Jag tycker inte att det ska finnas sådana speciella helgdagar relaterat till religion i ett land med religionsfrihet. Skall alla religioner få ha sina helgdagar hade vi varit lediga hela tiden. Ja tycker att man skall få kunna ta ledigt över julen istället, och liknande storhelger (kanske ohållbart i verkligheten j, men endå). Ska vi ha religiösa helgdagar så ska alla religioner få ha sina...eller ingen! (och vi ska inte komma å säga att detta är vårt land som präglas av kirstendomen därför ska vi ha våra kristna helgdagar, för det är allas värld där alla ska få leva på lika villkor. Det finns inget "vårt" och "deras").

Lite halv orealistiskt tänkande kanske, men well well.

Gulleplutts in the sun



  
  

Jordens BOK!!

Min mamma hade lånat en kul bok någonstans, som hon körde högläsning från när jag kom på besök. Boken innehöll en massa kul små.konversationer från folk runtom i Sverige, som författaren hade tjuvlyssnat och dokumenterat = allt i boken är från verkligheten!

" En tjej och en kille i tonåren pratar på tåget i teckomatorp:
Tjejen: Ja hade födelsedagsfest me brudarna igår.
Killen: Jaha, va de kul då?
Tjejen: Jaja de va askul, tills en av tjejernas mamma ringde å sa att tjejens pappa hade dött.
Killen: NÄÄ shit va synd!
Tjejen: ja eller hur, taskigt att ringa mitt under festen ochsäga det lixom"

ursäkta? Folk sitter verkligen och säger sådana saker seriöst.

En annan löd som följande:

En gammal kvinna kliver på bussen i Lomma ( en håla i skåne!), stoppar ner sitt busskort som piper att det e något fel på det. Chauffören säger glatt: Hoppsan. Damen försöker igen, det piper likadant.

Chauffören: Du kanske inte har några pengar på det.

Damen: Johodå jag har minsann betalat med det förr.

Chauffören: Jo men pengarna tar slut.

Damen: Jaha..

Chauffören kollar kortet och ger besked till kvinnan att det bara finns 7 kronor kvar på kortet.

Damen: Jasså, jaja, då får jag fixa det när jag kommer fram till Jönköping. Och så klampar hon raka vägen in längst gången.

Chauffören: Jahapp är et fler som vill åka gratis idag??


hahahah! Jönköping??? Folk alltså...

En annan:

En kille står och skall ta ut pengar i en bankomat när damen bakom honom börjer sig fram och tittar. Killen lutar sig över knappsatsen så att damen inte ska se, när damen säger surt.
- vadå ser jag ut som en terrorist eller?
Killen: Man vet aldrig.
Damen: NÄHÄ vet du vad DU ser ut som då..
Killen: Jag vet att jag är snygg.

så jävla klockren!

Funderar på att kopiera boken...


Jasså?

Trodde inte att välfärd var viktigare än klimatet. Det är ju välfärden som skapar klimatförändringar. På nått vis tyckte jag inte om hans synvinkel på "Klimatförändrings-konceptet". Jag kan dock tycka att media och liknande har gått ut med klimathotet på fel sätt. Istället för att på något sätt göra folk medvetna och förbereda inför en internationell omställning så har dom slagit chockartat larm, vilket skapar negativitet och folk blir lätt anti istället för medvetna.
Men men, alla kan inte tycka likadant såklart.

Müsigt

   
image206 Sötpojkarna! Pluttesnutt!  

Man märker ganska tydligt vilken tid på ygnet vilka bilder e tagna, eller?
Mer om Martini och Chihuahua kan ni finna
här

Puss!

Hittils

Okej första rundan avklarad. Spatserade glatt längst kungsgatan-parklängan med 2 små pluttar i handen. Trivs allra bäst med 2 koppel då vi alltid haft 2 hundar på en gång när jag bodde hemma. Känns så tomt med bara ett.
Nu skall jag steka pancakes till brunch, med GB lättvaniljglass *dreggel*

ENJOY!

my music

Lite av ett RnB sinne? Ta en liten titt vettja!

My number ones, without any particular order:
Neyo- Because of you
Neyo & rihanna- Hate that I love you
Neyo- Watch you dance

Justin- Summer love
Wycleff- Dirty south
Lion King Broadway- Circle of life
Lloyd- you remix
T-pain- buy you a drink
112-dance with me
Neyo- addicted
Joe & Papoose- where you at
Neyo- Can we chill
Omarion- Icebox
Lionel Richie- I call it love
Avant and Nicole Scherzinger- Lie about us
N.O.R.E & Nina sky- Mas Mais
Joe- make you my baby
Pitbull- Culo part 2
Kaysha- Fiona
Kaysha- One love
Kaysha & Lynnsha- Melanger
Donnie J- So over you
Mandy Moore (A Walk to remebmber soundtrack)- Only Hope
Wycleff- Million Voices
Och så alla Mariah Carey låtar som någonsin gjort såklart.

Vovve-weekend!

Martini anlände kl 07.45 imorse och vi har legat å dragit oss i sängen häääla långa morgonen. Klockan är nu halv 10 och det känns som halva dagen redan passerat. Kanske blir så när man vaknar mitt inatten halv 7. Aktiviteter som hunnits med hittils:
- Kollat på En Prins i New York
- Sovit med en hund i varje armhåla under täcket
- Försökt få vovvarna att inse att dom faktiskt egentligen är bästa polare (Mille fick för sig att Martini först var terrorist i Al-Qaida som skulle utplåna mig).
- Försökt få slut på allt juckande (som uppstod när som kom på att dom faktiskt var bästa polare egentligen).
 En mycket givande morgon över lag. Skall försöka styra upp en lika aktivitets-späckad dag. Nu ligger dom små liven på varsen ända av sängen och pustar. Det kan inte vara lätt att vara i size av ett riskorn och busa rundor i en säng för dom stor som Atlanten (Nej det är inte 2 St Bernards).

Jag hade tänkt mig, lyssna på detta, en....lång promenad i parken! Jag vet, jag är helt wild and crazy, jag borde bli möhippe-arrangör eller liknande, för mer våghalsig än mig kan man helt enkelt inte bli. Hur crazy detta än må låta så lovar jag att ta det ytterst lugnt i parken och inga djur kommer komma till skada. Promise!

Tjyss!
(åtminstone som Frida skulle sagt)


Hoppla tjosan!

När jag väl fått ner "Stomp the yard" (trodde jag) så visade det sig att det var en helt annan film. en annan typ av film. Host. Så nu sitter jag här och är på gång att kolla på Step Up istället. Igen. har verkligen sett den sjuttioelva gånger men jag är en person som kan se filmer om o om o om o om o om...ja ni fattar.



image200

    


Annars har jag bara pluggat mig till magsår och vandrat promenader i värmen (som nu verkar vara ett minne långt ner i bakhuvudet..). Lillen hittade ett fint sommarträd att stretcha under. Jag har även invigt min randiga sommar-topp/klänning. I likey. Bild nummer 4 pekar på en hårt arbetandes grupp på Orkanen, Madde filofoferar om värdsliga ting. Eller så kanske hon bara är sugen på en cola...

Idag fick jag även paketet från FN med en liten FN-pin som jag stolt skola bära på alla mina läder haha, och deras superintressanta tidning "Världshorisont". Jag skall kontakta Malmös FN-förbund/förening också så ja kan komma igång och göra någon nytta. Fick alla kontaktuppgifter i ett brevi paketet med. Hurra!

Pussi!

Need a jacka

Det är bara så jevla great att jag tappat min jacka. Bara så great. Hur kan man "glömma" en jacka på ett café/parkbänk/nån annan stans (jag vet ju inte exakt var den tappades..). jag får skylla mig själv och skämmas för min slarvighet. men nu behöver jag helt enkelt en ny jacket som kan färdas med mig everywhere och vara ständigt rädd att bli kvarglömd. Kanske vore mer rättvist att strunta i att köpa en jacka... så den stackarn för det bättre hos någon som verkligen bryr sig om den och vårdar den med ömhet, vilket jag förmodligen INTE skulle göra.

Får se om jag kan hitta nån modig rackare som vågar leva med mig.

Nu SKA jag till coop och råna deras natur godis-lager.

Ciao bella


Det är hårda tider

Men med resultat! kan man hoppas...
Efter 5 veckors slit med projektarbetet (B-uppsats) kan vi kanske konstatera att jag nu faktiskt ser ett slut på den långa...mörka...trånga...tunneln. Vi är nöjda med det rätt klara resultatet och förväntar oss minst ett A på arbetet! Anything below the top-grade is simply unacceptable!

Nu skall det slappas med naturgodis och vovven och filmer för att sedan anta utmaningen att studera inför 2 paralella tentor nästa vecka. Tror ni att jag lyckas? Funderar på att fokusera på en av dom bara istället för att floppa på båda..får se hur pass mänskliga frågorna är när jag får ut dom. Förmodligen helt omänskliga.
Imorgon är dag 1 på min hundpassnings-weekend. Madde skall vara med på Hässleholms utställning med sin andra vovve Kicker alla 3 dagarna (Fre-Sön) och jag ska agera support för Martini som ej får följa med. Vi ska ha så müsigt!

Håller på å få ner Stomp the Yard, ska se den med min enorma naturgodis-påse. (Jag VET att det inte är mindre fett och liknande i naturgodis, men det är nyttigare och bättre för magen än laboratorie-blandgodis gjort på kemikaler). Mina favoriter är jordgubbar i yogurtchoklad och cashewnötter!

Nu ska jag nog studsa iväg och roffa åt mig en rejäl bag med nature candy på direkten! Can't wait en enda milimeter! Känns dom det är fredag nu, vi har suttit på skolan under helgerna också, så det känns som denna skolveckan varit typ 15 dagar lång. Me need some energy!

Puss! (K)

tlööt

Befinner mig hos mamma. Orkar inte blogga. varför gör jag de då? mööh.
Borat är överskattad. so is ben and jerrys. Hejdå

Fredag

YES Fredag! Jag planerar att spendera min kväll med att: 
- Jobba
- Gnälla över min tand
- Överväga självmord pga min tand
- Finna ett sätt att dra ut min tand. Själv.
- Knapra piller för min tand.
- Tjata på alla på jobbet om min tand
- Ringa alla jag känner och gnälla om min tand
- Jobba på vårt projectwork
- Ringa och boka en tid hos tandläkaren ang. min tand
- Ringa 112 och säga att jag faktiskt håller på att dö!

Får se om jag lyckas hinna med allt detta.


Hell broke loose

Nu sitter jag här i skolan, trött som ett svin efter nattens bravader...

Min visdomstand har börjat krångla igen, det var möjligt att uthärda den än så länge kontrollerbara smärtan på kvällen, så jag tog ingen tablett (misstag), jag vaknar kl 01.00 av (observera att jag vaknade AV smärta..) har spenderat natten med tio kilo tårar och en smärta så ofantlig att jag börjar tro att min milshöga smärttröskel har börjat svika mig.
Jag tog iaf en tablett och satt och väntade tills den verkade, sen somnade jag...

GÄSP!

Jag blir så trött

Varför skall TV-program alltid sluta? Börjar bli trött på det nu faktiskt...

Oh, tänk ni!

FN-förbundet skall åka på studiebesök till högkvarteret i New York 4 dagar i Juni, och jag dregglar vid bara tanken.
Det kostar skjortan, men tänk vilken upplevelse/erfarenhet. I wanna I wanna!

När jag inte funderar på FN så funderar jag på om jag skall gå å köpa frulle eller vara svinhungrig fram till lunch.

Och då hade vi dagens i-landsproblem, there it is, right there!

Skall iväg på projektmöte innan lunchtid, så det här med kurrande mage ala öronbedövande kan tänkas vara av mindre föredragande...

FRULLE it is. Adjö.

I wish

Ibland önskar jag att jag vuxit upp i ett u-land. Då hade jag uppskattat livet mycket mer. Inte tagit allt vad vardagen innebär för givet, inte trott att jag skulle vara i behov av ditten och datten...

Man kan vara medveten och förändra sitt tänkande, men till vilken nivå kan man egentligen förändra hela sin livsstandard? Hela jag är konstruerad att leva i denna överflödiga i-lands lyx och att bryta denna bubbla man tycks leva i är inte det allra lättaste. Jag källsorterar för miljön, jag går ofta till ställen om det är möjligt, jag är varje minut medveten om livets orättvisor och jag är med i sveriges FN förbund för att kunna bygga en grund för en chans att få vara med och påverka i framtiden...Men HUR mkt skall man sänka sin levnadsstandard för att det skall bli nog?
Är det ens möjligt att sänka den såpass mkt att man känner att det är rätt när man lever mitt i i-land lyxen? Hade varit anorlunda att åka ner till en fattig by och leva som dom gör där... 


Är det möjligt att göra en drastisk förändring när man lever mitt i skiten och praktiskt taget kämpar i motström?

Säger jag emot mig själv om jag tycker att en ny mobil är superviktigt på samma gång som jag dagligen fäller en tår för alla offer för fattigdom och hemskheter?

Hur vet man vad som väger tyngst?

this or that . . .

Dom är alla så vackra. Men den rosa kan vara en smula utesluten då den färgen börjat reta gallfeber i mig. Jag är ofantligt kluven då jag jagas av tanken på att för denna fetesumma pengar en av dessa skönheter skulle kosta kan jag åka på en restresa i sommar, spara eller annat nyttigt. Jag är också onaturligt medveten om att motsvarande pengar kan få en hel by att överleva åtskilliga dagar i ett utvecklingsland... På samma gång är jag ofrivilligt inprogrammerad till att leva i lyx i detta svinrika i-land, och anser mig själv vara i yttersta behov av en mobil/mp3spelare i samma paket.. ruggigt när man tänker efter..



image194

Bild tagen från phonehouse.se

Nej nej jag vill inte ha!

jag vill absolut inte ha en flottig kladdkaka med floursocker på...ego vill bara springa till coop och köpa femtioelva kilo onyttigheter...bööhh...

 


Hatar när man blir materialistisk..Men den är så vackert smidig... HELVETIKA. Fast jag kan tycka att rosa mobiler har blivit en smula överskattat (Sneglar ner mot min egna rosa nokia..)

 
Bilden är tagen från samsung.se


Jag drunknar så vacker denna mannen är. Ms. Blair=lycklig flicka.
(Men egentligen kanske han är en skitstövel. Eller dödstrist. Ja, det är han nog..)

image193




Madde och Ramin var här och skulle plugga med mig var det menat.. Vi skrev en paragraf på 6 timmar..
Vi hade en del annat för oss, som att äta och sova  (ja Ramin somnade faktiskt i sängen) och springa till läskmaskinen i omgångar. Vi är så konstruktiva.

Dax för nått annat. pöss

sagan om ringen kl 08.00

Vaknade 07.45 av en kissig papillon som klampade otåligt runt i sängen. Ut å kissa i buskar och in igen.
Jag fick för mig att jag skulle se klart på Sagan om konungens återkomst, varför? vet ej.

varför skulle Frodo vara tvungen att försvinna..jag började ju faktiskt gråta..

why Frodo why


en dag i solsken

En dag i solen med min solstråle


  
  


time after time

Dagen so far:

Vaknat, mindre harmonisk efter bara 7h sömn
 krypit ut med Mille och ätit ett päron å druckit mjölk
 Kollat på "Flicka med pärlörhänge" svar: NEJ
 käkat en lunch quorn-tacos
 tvättat som fan
 msn:at
solat
vovve-myst


Universums intressantaste inlägg, men nära å kära ni tjatar ju om att få veta vad vi pysslar med!
Puss


 

Kick för samvetet

Idag har jag haft jordens samvetsdag, har pluggat projektarbete med gruppen, ätit frukt, solat och kommit igång å tränat igen efter ett uppehåll på femtioelva år. Vet inte riktigt hur sol-grejen passar in i samvets-bilden, men de kändes bra iaf. När jag solat och redan svettades som en gnu i polotröja  och skulle träna så fick ja såklart trampmaskinen mitt i fönstret där solen sken som fan och TREVLIGT att mitt svettandes huvud lystes upp för alla på det fullsmockade gymmet. tjeena ja.


Har varit nyttig å käkat bakad potatis å sådant, och jag vet att man ska äta havregrynsgröt med små tomatskivor och springa runt på konsum å leta efter produkter med GI symbolen på när man är nyttig, men JAG tycker att jag e duktig som äter bakad potatis med gurksallad och inte chips å dippa till middag.

nu e de plugg å disk!
Puss

Helt okontrollerbart

Jag har verkligen ingen kontroll på alla listor som uppkommer med jämna mellanrum i bloggen, dom liksom bara väller över mig. Nu måste jag ju givetvis hantera denna listan med.


Vad har du för puder?
Max Factor
Har du använt någon hårprodukt idag? nix
Hur många speglar finns i det rum du är i nu? Inte en ända faktiskt
Var är du nu? at my house
Har du bråkat med någon idag? jag bråkar väl aldrig *flina*
Saknar du någon nu? aa
Isåfall vem? många :)
Röker du? najnaj
Tar du droger? så himmla onödigt
Vad köpte du senast? en geisha glass, 4 av 5 getingar. 
Har du åkt fast för snatteri någon gång? i och med att hja inte snattat så...njaäe...
När var du i en affär senast? pressbyrån för en timme sen
Mötte du någon du kände då? nä men jag va med någon jag kände. uppenbart?
Tycker du om dina grannar? ja dom e soofta
Anväder du icq eller msn? icq xD nostalgi! ja använder msn mer än flitigt
Hur många datorer finns i ditt hus? en.
När fick du senast en present? är det tragiskt om jag inte ens minns?
När gjorde du senast något riktigt dumt? allting är relativt..
Umgås du med dina klasskamrater efter skoltid? en 
Har du några högklackade skor? oh ja
Finesse eller wella? obetydligare fråga finns nog inte
Absolut dance eller absolut music? vadå?
Vad har du för planer till helgen? sola, träna, plugga, shine,
Har du en hårborste i din väska? nej
Har du stadigt sällskap? japp av min hund
Vilken färg har du på dina underkläder nu? svart och gul
Gillar du dokumentärer? ja! nästan en smula besatt
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? ibland kanske..
Vilka språk kan du prata? svenska, engelska, spanska, italienska, franska. flytande. inte. 2 förstnämnda iaf.  
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 18..eller 20 på barer. samma iaf.
Cigaretter då? ska förbjudas world wide. femtioelva års fängelse utan undantag.
Borde man få röka på pubar? läs svaret ovan.

Är du sugen på något nu? massor av saker. som sötsaker, klara tentorna, åka utomlands, jobba innom FN.. 
Brukar du plocka upp hundskiten när du rastar hundar? alltid. nä..utom när han bajsar långt inne i en buske.
När fikade du senast? nu i veckan. fredags I believe..
Vem pratade du med senast? maddelajnen
Vad pratade ni om? säkert något riktigt stört. 
Brukar du bada i sjöar om somrarna?
Vad ska du göra ikväll? städa, träna å sola. om min ambitiösa sida får styra mig 
Vad vill du göra just nu? vila en smula sen åka och träna. vill köpa en mopp med!
Vad har du ätit och druckit idag? en banan, en cappuccino, en taco-rulle, ett par chipsbitar (därav träningsnojjan) en geisha-glass.

KLÄDER
Vad använder du just nu för jacka? har ju ingen för den e ju borttappad= jävla idiot mig!
Vad använder du just nu för skor? vita ballerina, blommiga ballerina och rosa vita sneakers oftast.
Favoritmaterial på kläder? öö? sånt som inte är gjort av döda djur..
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? ibland mkt lite ibland mkt mkt. kanske mellan 400 och 1500
Vad har du för byxstorlek (även jeans-storlek)? 38 alt. 30
Vad har du för tröjstorlek? 38..beror ju så mkt på hur man vill att den ska sitta. ibland 36 ibland 40!

DITT RUM
Stort, litet eller mitt emellan? 26 kvm
Vilka färger går rummet i övrigt? diskreta färger med detaljer i mer utstickande som rött 
Favoritmöbel i rummet och varför?  är datorn en möbel?
Vad har du där inne av följande:
a) tv?
ja
b) video/dvd? ja/ja
c) dator? ja
d) stereo? nej
e) telefon? ja
Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? stort lummigt område
Vad gör du oftast i ditt rum? allt, bor i en etta 

SOCIALT
Hur ofta festar du och vart brukar du gå? går i vågor. slagts RnBgolv eller Shine
Senaste konserten du var på? mariah carey i köpenhamn. (L)
Pub/krog eller diskotek? först pub sen klubb
Röker du och i så fall vad och hur mycket? blä and tvi and USH
Privata fester eller "ut"? beror på
Dansar du mycket? när ja e ute jaaa!
När ska du festa nästa gång? vet inte. kanske Shine på lördag 

BLANDAT
Vad heter din morfar? Han hette Göran
Var har du i din:
a) jackficka just nu?
har ju ingen jacka dummer.
b) skolväska just nu? lots of crap 
c) handväska eller liknande just nu? lots of crap
Vad är du beroende av? Datorn, mina nära och kära, min mp3
Vilket land kommer du ifrån? Schweden
Vilken sorts lipsyl använder du? försvarets
Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? ingen alls. är inte mkt för religion alls.
Vad bor du i (villa, lägenhet, husvagn...)? Lägenhet