När man inte riktigt vet

När känslorna virvlar runt som en tornado, när man varken vet upp eller ner, när man vet att det inte passar sig men man hoppas lite endå, när man längtar men vet om att det är för tidigt, fel tillfälle, när man undrar hur det skulle vara, skulle de gå för sig? När man bara vill testa och se, när man känner på sig att det inte är det rätta just nu, men man är lite nyfiken endå, när man inte riktigt vet, om det är rätt eller bara så fel.
Då undrade jag.

Men nu vet jag.
Nu är det rätt.


Hej svej

Har fått en visning på en studentlägenhet på Rönnen. Men jag råkade fylla i vidare intresse fastän jag inte kollat på den ännu. Får inte tag i snubben som bor där nu som man skall kontakta för visning . . .
Ska jag ta en fet chansning och inte titta på den? Jag har ju redan anmält vidare intresse endå haha.

Hämtade tentan från i sommras, fick underkänt . . . Njaäe sånt gillar vi inte. MEN det finns värre saker att oroa sig över : ) Fick ju trots allt godkänt på de andra : )

Imorgon blir det en heldag med älsklings Jennie! Shopping, lunch, tripp till systemet, godis och slappa, förfesta till idol sen party : D Höjdare!!!!

Dax att städa å plugga,
Puss på nosen


Vår värld

Allt i våra liv tappar värde för varje minut som går. Vi byter prylar som folket i 3:e världen byter loppor... Vad fan tänker vi med västvärlden? Vi tar död på befolkningen, grundvattennivån och naturen. Vad gör du den dagen du inte får rinnande vatten i din kran? Får panik? Grattis. Välkommen till verkligenheten för miljoner människor. Vår livsstil tar sakta död på vår planet, men folk tänker ju endå bara på sig själva.
Säger jag att vi behöver 8 jordklot om vi ska leva som vi gör nu, så säger andra: Och? Då lever endå inte jag. Vi ägs av en sjuk materialistisk marknad och egotrippade tankar och jag äcklas. Okej, man kan inte göra någon större skillnad som enskild individ, men man kan iallafal veta med sig att man gör det rätta och kanske inspirera sin omgiving att agera likvärdigt. Har folk ingen moral? Samvete? *eko*
Kanske dax att tänka efter snart?


Eller?

Chicken Little

. . . De kläcks i maskiner och får aldrig träffa sin mamma. De små kycklingarna växer så snabbt att benen i många fall inte orkar bära den tunga kroppen. Kycklingarna växer upp i stallar där över 30 000 individer kan trängas ihop. De tvingas gå och ligga i sin egen avföring hela livet. Efter bara 35 dagar är det dags för slakt. Tiotusentals fåglar dör redan under slakttransporterna. På slakteriet hängs kycklingarna upp och ned i fötterna vid fullt medvetande. Sedan släpas deras huvuden genom ett elektriskt vattenbad, avsett att bedöva, innan halsen skärs av i en maskin. . .

www.djurensratt.se - om du har en enda liten smula samvete kvar i din kropp.

Would you light a candle with me?

Det börjar känns lite ensamt. I juletider vill jag ha någon att krypa upp till i soffan med en varm kopp choklad och bara känna närheten. Vill bara mysa. Dela det med någon.
Vill du tända ett ljus med mig? Och känna närheten...

Dagens nyheter

- Vår lärare ger oss 97 sidors läsning till 3 study questions till IMORGON, när vi har en hemtenta att plugga på tills i övermorgon.

- Jag har kodat igen..Det gick bättre idag, jag tog ju inte sönder något...Hade 7,5% fel...måste ner till 0,3..OH JOY.

- Å nu sitter jag här, hungrig som fan. För man får ju inte lov att besöka falafeln längre...om man inte självmant ber om terror i högsta skala. Tvi Nydala.

- OCH så har jag fått en visning på en studentlägenhet i MKB. Inte det jag trott, eller tänkt mig, men det kan bli kul =) Who knows.




Kimsans hektiska liv

Sant. Jag är en mycket upptagen kvinna. Jag har faktiskt 4 partyn på 8 dagar. How ooooh How ska jag hinna med allt det roliga? va va va?

Idag hade vi Gender seminar, min grupp var rolig....så rolig att jag fick en skrattattack av svårare graden MITT under redovinsingen så jag var tvungen att vända mig om å stirra in i väggen, med tårarna rinnandes längst kinderna...med en hel klass stirrandes...det var verkligen rakt in i mål och bingo på den situationen!

Kodade idag ..men jag vill helst inte prata om det..en mkt traumatisk upplevelse, jag behöver troligtvis terapi... :P Posten i mitt hjärta,  öööhöhö.

Nu svälter jag snart ihjäl.

Puss

So it is

The man is the head of the family, but the woman is the neck, and she can turn the head anywhere she wants

a womans worth




My worth is not determined by the price of my clothes

Contradiction

Hon står självsäkert på gatan, i en vågad position som uttrycker modell-pose. Hon har byxor tajta som ormskinn, slanka höga stövlar upp till knäna, hård make-up och en liten jacka som lämnar lite till fantasin och en cigarett som hon oavbrutet drar halsbloss från.
Har ni bilden av henne i huvudet?
Lägg nu till slöjan...

Denna slöja på huvudet fick allt att verka så otroligt meningslöst. Om nu slöjan är till för att det är respektlöst att visa håret eller liknande, varför är det OK att visa hela kroppen och ge intryck av att man vill bli upplockad rakt upp och ner på gatan?
Kan jag då springa runt naken med en slöja på huvudet rakt genom mellanöstern (för att inte ge något land-namn)? För det är nästan så många slöjbärande människor gör i Malmö, många ser ut som tagna ur Prags bakgator/playboy.. med en liten slöja på huvudet... Vilken funktion utgör denna slöja då?
Är det bara för att behålla någon liten form av anständighet?
Jag har respekt för alla religiösa val och tänker inte ifrågasätta ämnet för övrigt, men när man var dag springer in i dessa vandrande motsägelser börjar åtminstone jag fundera..vad baktanken med slöjan egentligen är i vårt moderna samhälle?


Emotional

På senare år har jag blivit mycket känsligare. Inte blödigare och nojjigare, men det är mkt mer som berör mig. Satt och lyssnade på gammla Mariah carey låtar, och fick några små tårar i ögonvrån när hon sjunger med Trey Lorenz, bara för att det berör mig så mycket.

Vad är det som styr dessa känslor? Tänker vi egentligen undermedvetet på ett gammal minne förknippat med det vi hör eller ser? Har jag blivit känsligare genom åren för att jag skapat mer minnen som lagras i mitt undermedvetna och skakas om när jag hör just den låten?

Tänk vad musik kan göra. När jag lyssnar på en Mariah carey låt kan jag sjunka in i djupa tankar och bli jätte sentimental, och när jag sedan bytar låt tvärt till en annan så framkallas en helt annan känsla, och den förra är som bortblåst...

Helkväll

Oh what a night..
Var hos Madde igår med Jessica. Vi åt tacos på quornfärs och fullkomligt inhalerade godis och chips i mängder! Vi blandade drinkar och hinkade i oss minst 10 drinkar var, och några shots.
Vi använde: Iskrossar maskin, Melonvodka, melonmixer, fruktsoda, sprite, redbull, kiwiläsk, jordgubbssprit, äpplevodka, viol-shotblanding, turkiskpeppar-shotblanding...Å säkerligen en massa annat jag glömt...
Medan vi ägnade oss åt drink-intag på heltid, kollade vi på "White chicks", MKT KUL! xD

Imorse när vi sovit typ...5,6 sekunder (utom jessica som deckade i soffan under natten), så masade vi oss ner till Thaistället, frächa som få, å beställde friterade bananer och typ 10 bullar på Ica.
Snart ska ja jobba wohoo freshness!

Tjejer, det var en kväll värd att upprepas! Definitivt!

Skärpning Malmö!

Vad får er killar i Malmö att tro att ni har rätten att ropa "kss kss ksss" efter tjejer som om vi vora några jävla djur? Vi är fan inga objekt! Ni kanske kan göra ett antal studiebesök till Lund och lära er av folket där, för där behandlas man med respekt och får fan heller inga skabbiga kommentarer ropade efter sig när man passerar.

Det verkar som killar i Malmö har diarré i munnen, dom bara måste häva ur sig något skabbigt såfort det går förbi en tjej. Säger man inget tillbaka så är man en hora, men säger man något tillbaka är man också en hora...vad fan man än gör så e man en jävla hora i denna staden. Å köra runt i skabbiga slemmiga bilar och vräka ur sig kommentarer och tuta på varenda passerande tjej som om vi vore attraktioner på Zoo...


Tvi Malmö, skärpning!


Morning glory

Ingen skola idag eller imorron, så jag ägnade förmiddagen åt att...äta....hehehe
Gick ut med lillen runt 9, sen somnade jag om till halv 12. Gick och köpte frukost, och dukade upp med frallor, orst, gurka,ägg och juice =) Sen gick vi en runda i parken, det är så härligt väder idag.

puss sålänge...


Some say love....

Varför kan vi inte bara vara våra egna? varför måste man vara någon annas i ett förhållande? Varför kan man inte bara få ha rätten att tycka om många många människor och mysa hur mycket man vill?
Såfort man inleder ett förhållande blir man någon annans.... Vad är det som bygger upp den barriären? Säger jag att jag vill göra slut för att jag vill vara "fri", kopplas det direkt till att jag vill hångla runt som en fjollig disko-brud, varför? Jag vill ju bara inte vara någon annans... Vill bara riva ner barriären...Hur?
När jag inte har ett förhållande saknar jag att mysa med någon, men när jag har förhållande känner jag att myset är ett tvång, att det måste ingå..och genast blir det anorlunda...barriären.... Ger man upp sin frihet som egen individ om man ger sig in i ett förhållande? Behöver vi egentligen känna att vi är någon annans? Varför vill vi tillhöra någon? När vi myser med någon vi inte är tillsammans med är det minst lika härligt....

Can one have a relationship without being someone elses? Is there a relationship without commitment?


hooked on a feeling

Ja, jag har haft en konstig känsla i magen idag. Precis som om jag väntat på nått speciellt...Men det har jag inte. Eller ni vet den känslan när allt är rätt, när man inte har ett enda bekymmer för tillfället. ja precis så har det känts idag.


Undrar varför...


Känslor...

Tittar på Sex and The city...Carrie har en otrohetsaffär...
Jag hade aldrig kunnat leva med mig själv i en sån situation. Hade bara velat hoppa ur mitt skinn och försvinna, jag fattar inte otrohet, inte alls. Mitt samvete hade jagat mig tills jag legat på marken livlös och sårbar...sen hade det trampat påmig tills jag avled.

Fy fan vad jag hade mått dåligt.

history repeats itself...

Dax för Nr 3....Kan ni gissa?

Girls Night! Såklart, vad annars? Det är ju det enda jag pysslar med nuförtiden.
Skall till Madde på Fredag, lillan fyller 21 år nu ju...Lillan å Lillan..hon e typ 20 cm längre än mig.
Det blir drinkblandar-night med fyllesamtal återigen, så be aware och stäng av era mobiler..

Nu var tenta nr...237?..klar  iaf...Härligt! Nu kan jag återgå till att bara vara Kimsan igen. Nästa tentaperiod återkommer om ca 2 veckor, så prata med mig nu när ni har chansen, innan jag förvandlas till en tenta igen!

Var hos mamma ett par dagar, kom hem idag. Jag och Kajsa hade music-marathon i vår enorma skivsamling...tills vi hittade seasons inte the sun....Har ni helt seriöst lyssnat på texten? Jag började storböla (såklart, tänker ni om ni känner mig haha). Mamma berättade hur Morfar hade ringt henne och berättat att dom inte fått bort sjukdomen ur hans kropp och att det inte fanns mer att göra, att han skulle hem nu och umgår med sin fru in i det sista...Kan ni tänka er att få det samtaler? Aäe...sånt håller inte i min hjärna....Jag bryter ihop haha..ush!!

"We had joy we had fun we has seasons in the sun"...Näääe....=( Hur klen är jag på en skala?

Andra veckan nu minsann :P, mår bättre än någonsin!!



lala


Coctail hour

The sweetness of  differentiation...Coctail-blandar night!
Massor av drinkar blandades, ett  moln av glitter hängde i rummet större delen av kvällen och ett antal telefonsamtal ringdes hit och dit i dimman av alkoholsnurr.
Tjejer, what a night!



Jennie och little moi efter X antal coctails..

jenniekimsi

..and it was time again

Myskvällar med film är alltid en 10 poängare! =) Jag kanske är ett steg närmare min imunitet mot skräckfilmer... ja måste erkänna att jag hade kudden nära till hands, men den for inte upp i ansiktet lika många ggr som den brukar. Okej, film-reviews:
1. Silent Hill:
Sjukt knepig konstig cp film där det hoppar runt monster och flängiga tanter å levande taggtråd...

2. Hide and Seek:
Lite obvious...men överraskande i slutet. Bättre än väntat...Lite värd att se.

3. The Grudge:
Japaner som låter konstigt och skräms lite...nja....kanske lite skumt enligt min smak...men jag såg inte hela iof.


Fler filmkvällar åt folket!!!



Jaa då var det dax för girls night nr 2 för denna höst, trots protester emot det faktum att killar ej får deltaga så kommer kvällen endast bestå av Cicci, Sara,Jennie å Kimsan!

Temat heter Coctail och den flytande vätskan kommer att bestå av: Vodka skyymelon, Melon drinkmix, Melonjuice, tuskiskpeppar shots, gräddkola shots, baileys, passoa, jordgubbs drinkmix.

OOH Im so excited =D


Update


Inte bloggat på ett bra tag. Anledning? Tentor, personliga situationer, stress panik, pluggångest, jobb, hundmys och en massa annat gott å blannat *höhö*
Men detta är ju då vad jag pysslat med bland annat:


Jag och Mille passade lilla Kicker när hans brossa Martini skulle bli av med oskulden ;)

kicks mills



Tjejerna på girls night...drinkar blandades flitigt långt in i dimman av alkohol...

girlsen




Jag och syrran på Halloween-get together hos pappa i Stångby. Även här blandades drinkarna på löpande band.. Vi har klätt ut oss till 2  guldiga grekiska gudinnor. Drinkarna är en mix av Passoa, Malibu och apelsinjuice.

guld

Det var väl det mesta just nu...
Jag återkommer minsann : )

Puss!