rajdaj

Nu är jag helt plötsligt hemma igen, skall pyssla lite och fixa lite. Sen skall jag och Millisen hem till Jennie och bota spindelfobier. För just detta tillfället orkar jag inte röra en muskel, sitter i sängen med datorn i knäet och flåsar av värme och funderar på när jag skall plocka upp moppen med spindel-liket i...


De surrar ett par flugor här inne, högt och burrigt..det kanske är Guds tecken på att jag måste städa snart?
Även om inte flugorna är skickade från himmelen så måste jag kanske städa endå, blä jag hatar när jag kommer på sånt...

Saknar min lilla älskling nere i Portugal




Hope you´re having the time of your life


tårtmums och movies!

Igår fyllde min border-sötnos 10 år. Jag befinner mig hos mamma sedan spindeldramat och idag käkade vi tårta. Mumma! Vi råkade bygga en för hög pannkakstårta så den tippade över hähähä! så Sune cyklade iväg och raggade upp en ny tårta.

Jag ska fixa ihop en lite movie-samling, dessa filmer är ett krav i Kims filmhylla:

- Honey
- Clueless
- Shining
- A cinderella story
- 10 things I hate about you
- save the last dance
- Just my luck
- How to lose a guy in ten days
- Narnia
- Havana Nights
- Forrest Gump
- Legally Blonde
- Bring it on
- Pretty Woman
- Beyond Borders
- 51st dates
- Sex and the city- hela boxen!

boxenbringiton

Uuuuuhhhhh

Jag fick besök igår. En fet äcklig big ass spindel spatserade glatt på min vägg. Telefonen jag pratade med André i flög åt tjotahejti och jag skrek from the top of my lungs och rusade runt som ett psykfall med tårar i ögonen. Jag har aldrig haft spindelfobi, bara getingfobi (men hallå dom gör ju ont) , men detta var traumatiskt. Jag kunde inte hitta nått som räckte att slå ihjäl den med, för det var inte en insekt som kröp på min vägg utan det var KING KONG!  Jag vågade inte gå mer än 3 meter från den, så skakig i hela kroppen studsade jag bort till toan och hämtade min mopp. Jag var så paralyserad av storleken på kräket, så jag var tvungen att ta en bild av den, så jag tog kameran, men då hoppade den ner bakom min bokhylla. jaja först våldgästa och skrämma livet ur folk sen vara så ohövlig att inte vilja vara med på bild.
Aja, jag lyckades iaf moppa ihjäl den tillslut och funderade sen över vad det hade kunnat vara för sort.
Inte för att jag kan en enda spindel sort förutom svarta änkan och tantar..taratalla..terlala?  ja ni vet den med päls, men denna såg INTE ut att komma från Sverige. Har aldrig sett en större spindel i hela mitt liv. Tanken slog mig att det m å s t e varit en utländs livsfarlig "by accident" importerad oupptäckt giftspindel som kommit för att bli min personliga domedag...huuuh ryser fortfarande....

spindel
Så såg svinet ut

BK-party och dubbel-pass

Var hos Marcus igår på Burger King-personalfest i hans nya lägenhet.  MKt trevligt, jag drack nån enstaka cider för socialt endamål, vilket resulterade i att jag nästan övervägde att följa med ut sen....vilket resulterade i en enorm beslutsångest....som sedan resulterade i en massa kackel  och tjat från resten.
Det hela slutade sedan med att jag drog tillbaka mitt uttalande om att möjligen följa med ut, som gav de andra en liten sorgsen min. Men jag kan inget mer än tro att dom glömt det efter 45 sekunder så dragna och partysugna som dom var.
Hela kalaset slutade med att jag och Malin gick hem i den tropiska natten i Malmö. Mkt mysigt.

flickorna på BK



Idag jobbade jag 12-16, och skall iväg och jobba igen 01-06. (va? undrar säkert ni), men jag skall tala om att detta kallas spring-pass och är ett vanligt fenomen på Burger King. Faktiskt ganska bra om man tänker efter, jobbar man 2 pass med 8-9 timmars mellanrum så får man ihop många jobbtimmar utan att jobba långa dryga pass, och dessutom slipper vovven vara ensam länge.


Nu skall jag lägga mig en stund.
ha de så bra puss hejj