mummsa

Sitter och kränger körsbär och väntar på little Miss favorit-Frida. iof kommer hon inte förän 22.00, men man kan ju vara ute i god tid hehe.




update!

ALLA körsbär e uppätna, ett halvt kilo alltsaå. Ge mig fler!

Midsommar 07: Österlen!

Här kommer min fantastiska midsommar i Smedstorp (?) på Österlen :D

Dag 1: Torsdag. Bussresa, ankomst och partykväll nr 1

Jag och Jennie rännde runt i Lund och köpte mat och alkohol (obs! en oanständig mängd) och hade gemensamt gnäll-maraton på hur tungt och varmt allt var. Hoppade på bussen mot..nånstans...och var über-pinsamma hela vägen. Vi hade tydligen kommit på the silent bus, för vi var dom enda som pratade hela vägen, högt och tydligt så alla kunde höra. Alla passagerarna följde glatt våra samtal och skrattade och grimaserade emellanåt. Klimaxet var absolut när Jennie vrålade att hon tyckte hästbajs luktar gott (på allvar alltså..).Himmla kul. Vi skulle även tvungetvis ta något ur väskan på hyllan över huvudet typ varje gång bussen stannade på en hållplats. Väl framme vid stugan (efter upphämntning av Sandra och hennes boyfriend vid hållplatsen, efter att Jennie fullkomligt trillat av bussen med alla alkohol-kassar och prylar) så blev det kubb-spel, som jag tydligen var grym på (fast jag tyckte att det mest var slump att man fick ner klossarna...). Jag fick också en verklighets chock av hur lika tvillingarna var! Sandras boyfriend har en enäggstvilling, vandrande kopior! Sen slappades det och käkades pizza. Sen var det project party-tält! Vi som anlänt hittils skulle försöka få upp ett partytält på typ 20 kvadrat haha! Nja...gick kanske sådär, men efter typ 3 timmar stod det där iaf. Under resterande timmar dracks det alkohol, mummsades chips, konverserades och spelades CLUEDO! Något i stil med CSI :D. Eliten som satt uppe till de sista var Jag, Jennie, Tomas, Andreas och...Martin?


  


Dag 2: Midsommarafton

Bakis och glada tog vi oss ner för mördartrappan och käkade frulle (Jennies och Sandras pappa jobbar på södervidinge och donerade 15 limpor till oss!). Vi inväntade fler midsommar deltagare och spelade yatzy och degade.
  


Sen dukade vi upp i vardagsrummet, med tanke på det ostadiga vädret, och lagade mat. Fler partygäster anlände och det blev ett himmla liv helt plötsligt. Folk överallt och maten skulle lagas åt höger å vänster och hitan å ditan och musik på högsta volym. Superskojj! Man blev tilldelad en tallrik med ett nummer under som hörde ihop med ett nummer på pappersduken på bordet. Följande timmar bestod av kränga mat, sjunga snappsvisor och svepa snapps efter snapps. Tur att dom fixat goa snappsar, var som superstarka små drinkar, istället för ren sprit rakt ner i glaset =). Inte för att Jennie mådde bättre av det...återkommer till det senare ;) hehe.

   
  


När alla blivit lagom dragna så var det självklart bränbollsdax i sann midsommar-anda! Alla 15 traskade bort mot sjön där en stor hage av nått slag låg...efter en djungel av brännässlor och taggtråd, sånt som skulle gjort skitont om man var nykter. Jag kanske inte var den grymmaste av alla på brännbollen då jag inte lyckades få in ett enda slag med racket och blev bränd varje gång jag försökte springa mellan koner. Sen skulle jag tydligen gå på toa i nässel-djungeln och falla huvudstupa nerför backen, för vi spelade nämligen brännboll mitt i en backe! Himmla onödigt om ni frågar mig. Skitjobbigt att springa uppåt och livsfarligt att springa neråt. Men de va askul!

  

Sen finns det inte så mkt bilder på resten av kvällen. Kanske av en anledning..
Men det blev nattligt kräft-safari i sjön och mys i partytältet, och mys på lite andra ställen. Lite drama inpå småtimmarna blev det då vissa blev aningens för fulla, och då syftar ja ej på mig själv ; ) vi skyller på snappsen tycker jag :P


Dag 3: Dagen efter the big day.

På morgonen sen vaknar jag i en STANK, då har en viss liten prinsessa spytt på golvet, aja baja! Det blev att skura sen ja...haha. Dagen bestod av att må fysiskt allmänt dåligt men psykiskt väldigt bra. Hade ju varit en sjukt bra kväll/natt, över förväntan. Vi spelade yatzy och kubb, solade i gräsmattan, käkade lunch tillsammans, åt choklad och tog det lugnt.

   

På kvällen sen blev det mysig grillning med Cluedo-spel och sen party igen. Jag och Jennie var dock ordentligt slöa sedan kvällen innan och gick och la oss tidigt.

  

   



Dag 4: Baj Baj.

Dax att åka hem. Snyft snyft. Storstädning, nerplockning av tält och säga adjö.

 Livsfarliga trappan. Trappan till helvetet när man är full!
 Vårt rum
 Kräft-sjön
 Mys-stugan och vår fina kubb-gräsmatta
 Adjö vid bilarna

Tack alla söta rara för en underbar midsommar!!!

:D

Off to Österlen! Är hos mamma i Lund nu, imorron bär det iväg till nån liten by på Österlen, torsdag till söndag! :)
Ha de fin finast! Puss!

blä

vad fan är det för hy jag ligger inne med? okej att jag är i min girlie-period, men come on! Nu är det skärpning. Ingen mer choklad, och då syftar jag inte på viktskäl.. Såhär kan man ju inte gå runt och se ut!

ooj

Hemkommen från träning, pastan slank ner fort som fan i magsäcken då det blev en kass frukost, shame on me.
Idag SKA jag rensa ut ALLA mina kläder och diska. punkt slut. Jag är lite rädd att jag ska ha tenta mitt under min semester så jag ej kan åka bort i Augusti, jag vill vill vill åka iväg runt den 20:e Aug!

Min mamma berättade nyss att hennes grannar , familjen i huset mitt emot, tydligen är jättestökiga och springer runt och skriker och jagar varandra dag ut o dag in. I torsdags hade flickan i familjen hoppat ut genom fönstret (andra våningen) för att komma undan den galna pappan. Förr har dom även kastat runt möbler och köksfönstret hade krossats. Herrejösses! Fattar inte hur sånt kan pågå under en längre tid när alla i grannskapet hör och ser det varje dag. Förstår om det pågår bakom stängda dörrar och ingen i familjen vågar anmäla, men när dom praktiskt taget verkar göra rena rama reklamen för sin misshandels-panik-familj så undrar man..

mööh

jag heter kim

va? en lista till?

Vilken mobilringsignal?

nokias original
Vad längtar du mest till just nu? 
torsdag=österlen!

Hur gammal har du tänkt bli?
jag och pappa gjorde en deal när jag va liten att vi skulle bli 100 år.
Kan du gå ner i spagat?
den porrställningen? Nej tack
Vad åt du senast?
Crêpes
Har du varit kär i en kändis?
amen vafan. de kan man ju inte bli
Röd, grön, blå eller gul mjölk?
Röd
Vad ska du döpa dina barn till?
Om min nästa hund räknas, så ska den heta Belize [beliiis]
Sommar eller snö? 
sommar, hela tiden, alltid!
Bikini eller baddräkt?
bikini

Är du mörkrädd?
ja som fan

Har du någon gång haft på dig ett par kallingar?
vet ente, har väl kanske hänt

Riktig gran eller plastgran?
Riktig gran
Tänt eller släckt när du ska sova?
släckt

Senast lästa bok? 
Hmm, "stereotypes, cognition and culture"

Vem kramade du senast? 
vovven!  

Älskar du att sjunga? 
JA!

Vill du bli president?
nejje
Har du spelat kille i en teater?
Ja, jag spelade Butter en gång
eller bada?
Baaada

Har du tråkigt?
nee :D
Hur tar du dig till skolan?
hellst cykel, men en sån har jag ju inte. bussen, ibland går

Har du någonsin sminkat dig som punkare?
nä men som en massa annat skit :D
Sjunger du på toa?
jepp

Vilken färg har din jacka?
svart

Använder du långkallingar?
i skidbacken 

Är du höjdrädd?
som inuta...

Vilket land vill du åka till?
var e de varmast?
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
en webcam conversation
Vad ska du göra NU?
dreggla på sista minuten resor


dagens aktiviteter

idag har jag spenderat dagen med att vara skitledig. Dagen har sett ut som följande hittils:

Resten av dagen kommer jag gladeligen spendera med att rensa alla kläder jag äger, diska bort mount everest ur vasken, tvätta och längta till midsommar.


KLOCKREN

image254

SATC

How do you bounce back when reality battles your believe system and love does not, as promised, conquer all? Is hope a drug we need to go off of, or is it keeping us alive? Whats the harm in believing?

- carrie bradshaw

make me cry

Ditt tankesätt bidrar till diskriminering, rasism och motarbetar jämlikheten. Du har ingen som hellst uppfattning om mänskliga rättigheter och värdet av den enskilda individen. Det är tankesätt som detta som gör att världen ser ut som den gör idag. synd är bara förnamnet.

gurkaaa

Slagthuset last night. Efter ett antal drinkar fick vi självklart spatt och skuttade iväg för att shaka. Dessvärre var det tyvärr mindre trevligt.. speciellt när nån snubbe som Jennie kände drog iväg med Jennie och sa att hans polare va intresserad..av..mig..huh? nej tack inte sugen. adjö. Sen gick ja faktiskt hem tidigare, party mood= low, så ja la mig i sängen och myste med lill-plutten å käkade resterande godis och kollade på Clueless. MUCH BETTER! Idag är det slapp-maraton, sex and the city och städa på schemat. Bjuder på pluttebilder från helgen.



Hej jag heter Edwin och är alldeles underbar.



three-way-vovvebus!



lill-mise hos pappa! "hej jag får plats i en skål på en kvadrat decimeter".

greetings from rönnen

Idag har jag, Åsa och Petra tränat..efter Petras schema.. Petra spelar volleyboll i elitserien och pushar på gymmet oftare än jag hinner blinka. Det var asjobbigt och vi flåsade tills vi nästan svimmade, men fick lära oss många nyttiga saker av vår nyblivna personliga tränare! Nu har jag krängt crêpes med quornfärs, grillad paprika-keso och majs JÄVLA GOTT, skall genast kasta mig in i duchen. Pöss!

hönshjärna!

Jag gick förbi en tjej (misstänkt fjortis av något slag..) utanför Willys för nån dag sedan. Hon stod och rökte och sa till sina vänner: asså rökning är ju mkt värre (farligare kan vara de andra ordet hon använde) för andra runt om än för mig som är den som röker.

???

Men sluta genast då din ego-bomb!!

Whats new

okej sistone?
Har varit hos Madde på Kim-and-Maddi night no guys allowed! Vår specialitet =) Tacos, drinkar och film= OH so good...Tills hennes lägenhet bestämde sig för att lite lagom transforma sig till en jättebastu. Nionde våningen och nowhere to go, helt och hållet outhärdigt kl 04.00 med alkohol i kroppen och en enda önskan, att bara få sova! Men iaf så såg vi 2 filmer; Dracula 2001 och The prophecy II (undra om man va tvungen att se ettan först?). Dracula filmen va svin cool och fick mig och Madde att dyka rakt ner i en filosofi-session om Jesus och religion (rätt kul faktiskt med tanke på att jag och Madde är superduper INTE religiösa). Profetia-filmen var sämre än vi..ville att den skulle va.. Handlade om änglar och så, which I like, men den halv-sög. Utom att änglen David (Daniyel?) var skithet. Min skyddsängel är  nog också Filipin/Latino/something..I hope.. Aja dracula gick hem med vinsten då onödigt snygga Sean patrick Thomas och hon halv latina bruden i serien "Related" var med.

Vidare har jag jobbat en del, inte helt fel med tanke på att CSN bestämt sig för att vara helt emot allt vad heter studenter under sommar-månaderna tack för den. Måste lätta på hjärtat vad gäller det här med CSN.. Jo, man får bara komma upp i en viss summa intjänade pengar per kalenderhalvår för att få behålla sitt CSN medel, vilket innebär att man inte kan jobba heltid under sommarmånaderna; vilket resulterar i överskridning av gränsen. Det innebär även att man inte kan jobba så mkt i April Maj Juni Juli Augusti.. Men man får ju bara halv tCSN i Maj, vilket innebär att man måste jobba heltid i April för att komma upp i en human summa pengar att leva på i Maj.. Och HUR HUR HUR skall en högskole student kunna jobba så mkt under April månad med alla sluttentor/examensarbeten/ABC uppsatser..plus att man då överskrider gränsen för intjänat belopp..Helt j*vla ute cyklar! För att ens kunna överleva sommaren måste man jobba mkt, vilket gör att man har världen största risk att förlora studiemedlet på hösten sen. Dom är så skruvade att det inte ens finns ord att förklara. Dom kan åtminstone öka lånedelen i Maj så man får lika mkt som vanligt istället för halvt, det är ju isåfall bara ett lån som dom endå får tillbax sen.

iallafall, befinner mig hos pappa nu, deras pool är under konstruktion för säsongen. Ser mer ut som en ank-damm at the moment, för kloret har ej lösts upp ännu. Jag kan meddela er om att jag med glädje doppade mig i ank-dammen tidigare idag, då vädret helt plötsligt förvandlades till Saudi Arabien och jag faktiskt sket blanka fasen i vad det var jag doppade mig i. Schöönt.

Igår var vi på Lomma beach som det så fint heter nu när vi befinner oss i en tid då allt ska vara status och så globalt som möjligt. Hette Lomma camping eller något liknande klämm-tjäckt innan, men det kunde det ju icke heta längre, gud så pinsamt. kanske var i samma status-stress-veva som Turning Torso panerades..
Vi åkte till stranden jag mammsen, moster Josefine och hennes lilla 10 månaders Edwin- universums charmtroll! (OBS [ééédvinn], inte [eddvinn] reds. anm). Jag smörjde in mig i tio ton sol-klet, jag tänker icke se ut som en tomat med cancer-risk detta året. smörja bör man annars dör man (smörjer gör man endå dör man).

Nu har vi nyss ätit tårtor (observera plural) och fläskat oss som inuta.. funderar på att ta en liten skål chips och sätta mig vid teven, som förberedelse inför mitt träningspass med Petra på Torsdag. ja när jag endå pratar om träning vill jag passa på att glänsa med det faktum att jag och Åsa varit å tränat en gång till, jag har en bra feeling om detta nu, känner beach 2007 innom räckhåll asgarva!

Nu ska jag fläska mig och pussa på dom söta kissebarnen som kommit till jorden här hos pappa, bilder på dom små sötsakerna kommer när jag kommer hem.

Pussen and Kramen

Rökning

är det bara jag som tycker att rökare fördärvar för alla andra? att det är ego att springa runt å puffa ut en massa dödlig äcklig rök i alla andras rena luft bara för att dom ville vara coola när dom va små och röka så att dom fastnade? Jag tycker iaf att det är jordens mest ego sak att röka, är man så jävla beroende av nikotin kan man fan snusa för det skadar inte andra. eller by my guest å tugga på hash om ni känner för det. Det är egoistiskt och respektlös att utföra något som direkt påverkar andra negativt, och rökare gör så att andra människor får i sig deras äckliga vana ofrivilligt. Fatta så många människor som är passiva rökare.. Det förstör luften, miljön och andra människors hälsa. TVI.

a little bit of this and a little bit of that

Upp i ottan och träna med Åsa! Skönt att äntligen komma igång igen, nu när skolan inte ligger som ett stort fett hinder för sånna aktiviteter. Hade velat börja simma med Madde också, skulle varit najs.

Kollar på Stomp the Yard, igen. Har slutat räkna nu.. Men skulle jag gissa så skulle detta vara min 11 gång..
Besatt? Neeej :) Känner för gooodis, men icke! Nu får de bli skärpning!
Skall sätta igång o städa nu, ser ut som ett inbördeskrig i min lägenhet, skärpning skärpning skärpning!


Tshirt eller ej?

Ikväll kom det fram en söting och frågade om han skulle ta av sig t-shirten under tröjan eller om det var ok att den stack ut lite under. Det var OK att den stack ut lite.


godmorron ju

annars sov jag till 12.30. Somnade om femtielva gånger. Kollar på Vänner, för femtioelfte gången på ett antal timmar. Somnade till de första avsnittet igårkväll, somnade OM till de andra och 3:e avsnittet imorse. och kollar på det 4:e nu.

question: blir mjölk dålig om den står ute en natt första dagen man köpt den?

TNT

älska älska älska stomp the yard. jag tror jag får feber.

JA tack!

HEJ
Har nu fått klartecken på tillåtelse av månggifte från hövdingen i en inföding-stam djupt in i amazonas. Skall släpa dit neyo och columbus short snarast.

Förmodligen resten av stomp the yard-teamet sen också. dom verkar ju vara ett sammasvetsat gäng redan, så detta ska väl inte bli av så mkt besvär för dom små pågarna. Om hövdingen ångrar sig funderar jag på att förvandlas till en muslimsk man, för dom är väl tillåtna till månggifte? Eller? Fast det förutsätter ju att neyo och company vill förvandlas till kvinnor isånnafall.... Bara en plan B altlså...

image250

häj

sitter hos mami. sovit här inatt. himla möjsigt att bli lite ompysslad och leka att man bor hemma igen. ska snart hem. till min vuxenvärld. blä. jobba för att klara sig. det är nog inte min grej alltså.

mööh

THE night

Okej en kväll som hette DUGA igår.
Jennie kom hit vid 12.00, vi slängde in en maskin tvättoch gick och handlade nått att äta och öl på systemet. Sen laddade vi ner Stomp The Yard som vi såg på bio i Fredags och dregglade på alla mörka skapelser och imponerande danser, käkade slappade och fixade me tvätten. Runt 17.30 fixade vi oss och kollade på filmen een gång till (dreggel). Perfekt förfest: nachos, öl och Stomp the Yard. Gissa om vi blev laddade!!
För en gångs skull blev man nöjd me håret och ouitfitten och feelingen! Vi ville typ åka dit runt...20.00 haha! Insläpp var 23..
Vi kom ju på att där satt en Stomp the yard planch i entrén hos mig så den skuttade ju vi ut åadopterade efter 2 öl...

Vi gick ner till Shine och parkerade oss på scenen, och stod längst fram och shakade hela uppträdandet SKITBRA var det! Hålla Montell Jordan i handen och få en ros  var inget som ja protesterade mot direkt (dreggel åter igen). Sen var det till att shaka shaka shaka all night long. Jäkla grym stämning, snuskigt bra musik och bara så jääävla bra. Eyecandy och sköna typer på hela stället. ja tack.com.

Ego-collage Kim och Jennie before Shine

   
 


Vi är NYKTRAST på bild ett JAPP

Blogg-convergence och nattliga samtal

Hallu, ikväll är det Montell Jordan och Shine! Jennsi och jag är så jävla laddade, vi ville börja fixa oss igårkväll! Sitter här nu runt 11 på morgonen och känner otålighet. minstsagt. Det jäkla göttiga är att Shine är en RnB klubb, så innan Jordan går upp på scen så dansar man till braaao música, och efter han gått av scenen så foooortsätter man dansa till braao música. Kommer bli alldeles knäpp i huvet av all satisfaction!

Fick ett telefonsamtal klockan 04.20 inatt (imorse?) av lilla fröken Sara, som kände för att prata av sig om diverse saker, vandrandes till Malmö från Arlöv. Hon valde den ytterst perfekta tiden måste jag säga. Jag misstänker ingen alkohol bakom hennes beslut att ringa.

Moreover, jag tycker att de flesta bloggar jag läser ser sjukt likadana ut (convergence Madde cooonvergence hahaha vi lääär oss). Folk skriver om hur mkt dom längtar till värmen kommer för då kan dom ha på sig sin nya sommarklänning, dom lägger in dagens outfits varenda dag (och använder sig oftast av 4 bilder som ser likadana ut), dom lägger upp ett kollage på en outfit dom tycker är fin eller skulle vilja ha (tror bestämt dom kallar de önskeoutfits), dom skriver om att dom ska till stan idagoch skulle vilja köpa den där sööta klänningen eller bokinin, dom ställer frågan "bikini eller baddräckt i sommar?" som om det vore viktigt, dom lägger ut bilder på kändisarnas bikinis, dom skriver om conceptet beach 2007 (så sjukt uttjatat och larvigt för övrigt). Jag kan iaf se ett stereotypiskt mönster mellan otroligt många bloggar, undra om någon av dom skulle våga skriva om deras ambitioner och framtidsdrömmar (för ambitionen kan ju inte bara vara att tycka saker om söta bikinis och visa vad man har på sig?)

NU skulle man ringa å väcka Jennie! MONTELL JORDAN MONTELL JORDAN!

pöss

absolut sämst..och bäst!

Okej jag ska bara äta upp min fullkornspaj (ja jag skrev de bara för att ni alla ska reagera på ordet fullkorn och tycka att jag är jordens nyttigaste individ och bli sjukt impade av min hälsosamma livsstil) sen ska ja berätta för er hur min dag varit so far, och hur den kan jämföras med min kommande helg.



Update!

Ja, vi hade opposition idag på projektabetena. En grupp fick beröm så de svämmade över och blev praktiskt taget hyllade, en grupp fick så mkt skit att jag bara satt å gapade. Det var så oproffessionellt och nedklankande. Även vi fick ta en smula kritik, och läraren framställde de som att vi fick IG inför klassen när vi fick G...Jättetaskigt var det.
Kritiken som skulle fokusera på positiva aspekter och vara konstruktiv resulterade i nedklankningar och negativitet.
Ett ganska obehagligt seminarium. Både mellan lärare-elev och elev-elev. Vi fick som sagt godkänt, men valde att satsa på att höja betyget.

För att nu jämföra denna hemska förmiddag med min kommande helg: Jag och Jennie skall se Stomp The Yard ikväll! Och imorgon har vi biljetter till Shine där Montell Jordan skall uppträda=WOAAA. Längta sönder min själ!


Update!

Har sett Stomp The Yard. Superbra gjord, skickliga skådespelare, inget pluttenutt som i dom andra dansfilmerna, fräck koreografi, asbra danscener, minst 4 snuskigt heta mörka killar i varje scen...SUCK den va så jävla bra.
Jag och Jennie var i en helt annan värld när vi gick ut ur bion. Jag är kär i Neyo, och cirka 7 andra från filmen. I vilka länder är det tillåtet med mass-bröllop??