A little bit of this and that

I had a great time, and I likey :)

Kaysha- One Love . . . Helt sinnessjukt bra, smörig  obetydlig text, men helt ofantligt bra . . . Kimsan inte överleva utan den låten. Det måste vara den bästa låten som gjorts någonsin.
Kimsan är en sådan knepig typ som lyssnar på låtar av hundra olika skäl, ibland BARA för att texten berör, ibland BARA för att den e skön att dansa till, ibland BARA för att sångrösten är gudomlig och ibland BARA för att själva låten (utan att tänka på vad det är dom egetnligen säger) är svinigt bra, som i detta fallet. LYCKA.
Dom hade kunnat sjunga - Hej jag heter Pelle och har inget liv, den e endå onormalt bra!

"cause I've got one love, and I can love you for the rest of my life"


Nu har vi börjat med method study och project work i skolan, med en lärare som verkligen inte kan engelska och alla lektionerna är superobligatoriska. Hon kan ej uttala orden, hon har gramatiska fel i varje mening och hon är inte det minsta pedagogisk- jag tycker verkligen synd om utbytesstudenterna i vår klass :(
Jag och Madde gick tilloch med i pausen idag, för det är ingen mening att sitta där och lyssna, alla sitter bara med uppspärrade ögon och bara gapar så kass hon är...stackarn....man kan alltså inte ens lista ut vad det är hon menar med sina svengelska meningar :( tackars liiiten..Tur att vi har amerikanska Nicole i klassen som kan agera vocal coach när det blir allt för knepigt för stackars hopplösa läraren.

Hemtentadax! Pussinuss!


Kommentarer
Postat av: Pediahowimetyourmother

Interesting.

Postat av: Mattiasmai

Lots of great info, keep up the good work!

2010-04-21 @ 08:15:37
URL: http://mattiasmai.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback