tjofadderittan

Helt plötsligt ser jag min vovve tuggandes på nått jag tyckte liknade ett tuggumi! HELVETE! Jag kastar mig ner och stoppar ner hela armen i halsen på jakt efter det han mummsade på, och får upp.....en tugg-pinne...
Smått onödigt. Försöker säga förlåt (hur säger man förlåt till en hund?) medan stackars lillen sitter å klöks och hostar och kråmar sig efter mitt lilla ingripande. Flåt bebis!


Kommentarer
Postat av: Mamsi

Zelda stackars liten blev inlåst i sommarrummet - nycklarna var inne hos henne så vi jobbade som attan för att få ut henne med skruvmejslar och tång. Det gick till slut och hon kom ut. phu... Vi var på hembygdsgårdens dag och handlade på loppis. Kajsa ser Exorsisten med mormor nu - jag vågar inte. Men vågade möta Lukas i bondespelet. Han vann överlägset... Fiskat har vi också gjort och Lukas vann där också. Kajsa vann mask på krok. Hon fixade och trixade på masken utan att hålla i den. Äckligt med maskar - kroken ner i maskburken och sedan trixa och knixa på den! Imponerande!! Saknar dig och önskade du kunde vara med. Ska till Sollefeå och Risenbadet i morgon. Sommarvädret har anlänt och det ska vi utnyttja!! Pussar i massor. På dig och på Mille lille.

2007-08-05 @ 22:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback